Najlepší šéf: Predal firmu, rozdelil 27 miliónov zamestnancom

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 12:47 • 2 min
Najlepší šéf: Predal firmu, rozdelil 27 miliónov zamestnancom

ANKARA – Nárast ziskov spoločnosti sa nie veľmi často oslavuje medzi radovými zamestnancami, pretože častokrát z tých peňazí nemajú nič. Avšak v tejto tureckej firme sa tešili všetci.

slovakia

left justify in out

Miesto toho, aby si nechal peniaze za predaj svojej spoločnosti sa rozhodol Nevzat Aydin rozdeliť časť svojich peňazí medzi svojich zamestnancov.

 

Spoluzakladateľ a riaditeľ firmy Yemeksepeti, tureckej donáškovej služby, sa uistil, že z predaja jeho firmy nemeckej spoločnosti Delivery Hero, budú profitovať aj jeho zamestnanci.

 

„Úspech spoločnosti Yemeksepeti sa nestal zo dňa na deň a mnoho ľudí sa podieľalo na tomto úspechu svojou tvrdou prácou a talentom,“ povedal pre CNN Aydin.

 

Tento fantastický šéf rozdelil 27 miliónov dolárov medzi 114 zamestnancov. To je asi 237-tisíc dolárov na hlavu. Zamestnanci zarábajú mesačne asi tisíc až dvetisíc dolárov, takže sa jedná o poriadne mastnú čiastku.

 

Každý nedostal rovnako – peniaze sa delili podľa funkcie a počtu odpracovaných rokov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies