Najlacnejšie vstupenky na EURO 2016 budú stáť 25 eur

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 13:10 • 2 min
Najlacnejšie vstupenky na EURO 2016 budú stáť 25 eur

PARÍŽ - Najlacnejšie vstupenky na európsky šampionát vo futbale EURO 2016 vo Francúzsku budú stáť 25 eur. Na svojom oficiálnom webe to oznámila Európska futbalová únia (UEFA).

slovakia

left justify in out

"V snahe zabezpečiť divácky čo najúspešnejší turnaj sme sa rozhodli, že politika nákupu vstupeniek bude transparentná a férová. Fanúšikom chceme poskytnúť veľa futbalu za málo peňazí," povedal šéf organizačného výboru EURO 2016 Jacques Lambert pre uefa.com. Vstupenky v cene 25 eur budú k dispozícii na 43 z 51 duelov turnaja. Za tie najdrahšie, ktoré sa budú predávať na semifinálové a finálové súboje, zaplatia záujemcovia 895 eur.
     

"Našou snahou je, aby nákup vstupeniek bol bezproblémový, a aby nezáležalo na tom, odkiaľ si záujemca lístok kupuje. Celý proces by mal fungovať jednoducho cez jeden portál," dodal Lambert, ktorý dodal, že do verejného predaja pôjde 75 percent všetkých vstupeniek.
     

Finálový turnaj EURO 2016 sa uskutoční v termíne 10. júna až 10. júla. Veľkú šancu prebojovať sa tam majú aj slovenskí reprezentanti, ktorí vedú kvalifikačnú C-skupinu bez straty bodu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies