Najkrajšie ženy sveta ozdobia české diamantové šperky

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 12:53 • 2 min
Najkrajšie ženy sveta ozdobia české diamantové šperky

BATON ROUGE - Partnerom prestížnej celosvetovej súťaže krásy, ktorú organizuje známy americký podnikateľ Donald Trump, sa stala česká šperkárska firma. Najkrajšie ženy sveta bude vďaka tomu zdobiť diamantová korunka vyrobená u našich západných susedov.

slovakia

left justify in out

V priebehu príprav tohtoročnej súťaže Miss USA, ktorá sa konala 8. júna v Baton Rouge v štáte Luisiana, si americký podnikateľ Donald Trump a prezident Diamonds International Corporation (DIC) Luboš Říha vzájomne potvrdili rozsiahlu spoluprácu.

 

Táto česká firma sa pre nadchádzajúcich desať rokov stane nielen hlavným reklamným partnerom celosvetovo pôsobiacej firmy Miss Universe Organization, ale aj tvorcom diamantovej korunky pre súťaže Miss Universe, Miss USA a Miss US Teen. 

 

Česká firma je zatiaľ iba druhou v 62-ročnej histórii Miss Universe, s ktorou bola dohodnutá spolupráca na desať rokov. Týždeň pred konaním svetového finále sú webové stránky Miss Universe Organization najnavštevovanejšími stránkami na svete, otvorí ich asi 80 miliónov ľudí denne. Priamy prenos z vyhlásenia novej Miss Universe sledujú viac ako 2 miliardy obyvateľov našej planéty.

 

Miss Universe Organization má svoje partnerské firmy vo viac ako 90 krajinách celého sveta, najmä v krajinách, ako je Čína, Thajsko, Vietnam a Indonézia. Nesmierne populárna je ale súťaž rovnako v krajinách Latinskej Ameriky a priťahuje pozornosť miliónov ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies