Najkrajšie šaty večera alebo kto vyhral British Fashion Awards 2018

NETKY.SK • 12 December 2018, 22:35 • 2 min
Najkrajšie šaty večera alebo kto vyhral British Fashion Awards 2018

LONDÝN - Tohtoročný ročník slávnostného odovzdávania cien módneho priemyslu British Fashion Awards 2018 sa konal tradične v Royal Albert Hall v Londýne.

slovakia

left justify in out

Vedľa radu svetovo uznávaných celebrít sa objavila aj česká modelka Eva Herzigová. Pozrite sa s nami na najlepšie šaty večera.

 

Ceny British Fashion Awards patria medzi najprestížnejšie ocenenia módneho priemyslu. Každoročne sa na slávnostné vyhlásenie zídu najvýznamnejšie osobnosti v odbore, aby sa dozvedeli, ktorí vyvolení sa stanú výhercami zaslúžených sošiek.

 

Na prestíži celej akcii tento rok navyše dodal aj fakt, že cenu za najlepšiu módnu dizajnérku dámskeho oblečenia odovzdala britská vojvodkyňa Meghan zo Sussexu. Ocenenou sa nestal nikto iný ako návrhárka Clare Waight Kellerová, ktorá pre vojvodkyňu navrhovala jej svadobné šaty.

 

FOTO + VIDEO Meghan do jednoduchých svadobných šiat oblieklo významné meno v módnom priemysle: Tieto šaty majú naozajstný príbeh

 

Tento rok na podujatí nechýbali napríklad modelky Kendall Jennerová, Kaia Gerberová, Cindy Crawfordová, Kate Mossová či Winnie Harlowová. Hereckú sféru potom prišla podporiť napríklad Penélope Cruzová, hudobný svet prezentovala speváčka Rita Ora.

 

img

Zľava: Businessman Rande Gerber, modelka Cindy Crawford, Kaia Gerber a Presley Walker. Zdroj: SITA

 

Nechýbali ani návrhárky na čele s Victoria Beckham či Vivienne Westwood, ktorá si odniesla aj ocenenie za pozitívnu zmenu v módnom priemysle. Celý zoznam výhercov nájdete v tabuľke.

 

img

David Beckham s manželkou Victoriou. Zdroj: SITA

 

Okrem samotných výhercov stáli za pozornosť aj šaty jednotlivých celebrít. Na tie najvydarenejšie sa môžete pozrieť v našej galérii.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies