Najhoršie tetovania celebrít

NETKY.SK • 13 September 2015, 11:19 • 2 min
Najhoršie tetovania celebrít

BRATISLAVA - Tetovanie je teraz veľmi populárne. Ľudia na ňom ulietavajú a je im jedno, čo si nechajú vytetovať. Potom prichádza vytriezvenie a snaha sa tetovania zbaviť. Výnimkou nie sú ani celebrity.

slovakia

left justify in out

Johny Deep

Hovorí sa, že nič netrvá večne.  A preto si dať vytetovať meno svojej terajšej lásky je dosť riskantné. Svoje o tom vie aj Johny Deep, ktorý bol zamilovaný do svojej hereckej kolegyne Winony Rider natoľko, že chcel jej meno nosiť navždy nielen vo svojom srdci. Ale potom prišiel rozchod a tetovanie sa akosi nehodilo. Depp to vyriešil po svojom, ubral pár písmeniek a na miesto " Winona Forever " - teda Winona navždy vzniklo " Wino Forever ", pričom wino je slangový výraz pre milovníka vína .

obrazok

Britney Spears

Americká speváčka Britney Spears je jednou z rady celebrít, ktoré si obľúbili tetovania v niektorom exotickom jazyku. Britney si vybrala čínske znaky. Bohužiaľ aj ona stúpila vedľa. Namiesto pôvodne zamýšľaného " Tajomná " má na boku napísané " Divná ".

obrazok

Rihanna

Táto speváčka má na svojom tele cez dve desiatky rôznych druhov tetovania. K tým menej podareným, respektíve k tým, ktoré si ostatní dávajú najčastejšie odstrániť patria hviezdičky na zátylku a chrbte a znamenie zverokruhu za uchom.

obrazok

Mariah Carey

Mariah miluje postavičku Hello Kitty a dokonca tak, že v tomto štýle zariadila jednu izbu svojho domu. Motýlik, ktorého si nechala vytetovať na chrbte je potom v porovnaní s týmto iba slabým odvarom. 

obrazok

Samantha Cameron

Manželka britského premiéra Davida Camerona Samantha dopláca na mladícku nerozvážnosť. To čo vám príde milé v šestnástich sa vám nemusí páčiť aj v štyridsiatich. Delfínik, ktorého má na členku sa našťastie dá väčšinou skryť.

obrazok

David Beckham

Beckhamov tatér by asi mal navštíviť očného lekára, ako inak si vysvetliť, že meno jeho životnej lásky Victorie Beckham napísal s chybou. Možno ho ospravedlňuje, že jeden z najstarších jazykov planéty je skutočne veľmi ťažký. Pocta Victórii potom dostala drobnú trhlinu, Beckham totiž na svojej paži má namiesto Victoria vytetované Vhictoria.
obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona