Najhoršia (ne)vodička na svete: Počas skúšky prevrátila auto na strechu!

NETKY.SK • 7 August 2013, 12:43 • 2 min
Najhoršia (ne)vodička na svete: Počas skúšky prevrátila auto na strechu!

SOUL – Nespravili ste praktickú skúšku v autoškole? Zabudli ste dať prednosť v jazde, alebo ste zle zaparkovali? Nezúfajte, vaša skúška bola určite na míle vzdialená tej, ktorú absolvovala jedna žena z Kórey.

slovakia

left justify in out

Jazda trvala Kórejke iba niekoľko sekúnd. Nie preto, že by bola taká dobrá vodička, práve naopak. Žena sa s autom rozbehla do kríkov, ktoré však boli v miernom svahu. Inštruktor nestihol zareagovať, na brzdu dupol neskoro. Auto sa prevrátilo tak, že sa rozbilo čelné sklo auta.

„Ó môj bože, ó môj bože, čo budeme robiť,“ kričí vystrašená žena. „Hovoril som vám, aby ste položila nohu na brzdu,“ kričí vo videu na ženu inštruktor. Ten následne zavelí na odchod z auta. „Ste v poriadku?“ opýtala sa keď z vraku vystupujú.

Kórejka sa asi inšpirovala Číňankou Cha Sa-sun, ktorá drží neoficiálny rekord v počte skúšok na vodičský preukaz. Ten obdržala až na neuveriteľný 960. pokus v roku 2010.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies