VIDEO Najhorší zápas v histórii MMA: Dada 5000 vs. Kimbo Slice, Dadu po zápase museli oživovať

NETKY.SK • 23 Február 2016, 13:20 • 2 min
VIDEO Najhorší zápas v histórii MMA: Dada 5000 vs. Kimbo Slice, Dadu po zápase museli oživovať

NEW YORK - Tento víkend sa na akcii Bellator 149 konal zápas Dada 5000 vs Kimbo Slice. Dada 5000 dostal TKO v treťom kole(vyzeralo to skôr ako keby bol na konci so silami a vôbec sa nevládal ďalej hýbať, a potom spadol na zem) a hneď potom ho museli previesť do nemocnice v kritickom stave.

slovakia

left justify in out

Jeho civilné meno je Dhafir Harris a má 38 rokov, jeho momentálne skóre je 2 výhry a 1 prehra. Po piatkovom zápase ho museli hospitalizovať a podľa neoficiálnych informácií mal zástavu srdca. Už z oktagonu ho museli vyniesť na nosítkach a rovno ho brali do nemocnice. Podľa niektorých zdrojov ho v sanitke museli oživovať a napojili ho na dýchací prístroj.

 

Organizácia Bellator sa vyjadrila k stavu Harrisa: Podľa tejto správy spôsobilo kolaps zápasníka extrémne vysoká hladina kalia v jeho krvi. Tento stav mohlo vyvolať zhadzovanie váhy na zápas. Aby sa Harris dostal pod povolenú hranicu musel zhodiť 40 libier čo je 18kg. V správe sa píše o vysušení, vyčerpaní a znížení funkcií obličiek no o zástave srdca sa nezmienili.

 

Harrisov stav je už stabilizovaný, podľa rodinných príslušníkov má zlomeninu na tvári. Popritom všetkom sa už ale cíti lepšie a má aj dobrú náladu, nakoľko si robil srandu z rodiny počas návštevy.

 

K zápasu ešte toľko, že to bol asi jeden najhorší zápas posledných rokov. Diváci sa mohli cítiť ako na samých začiatkoch, keď ešte nedominovala technická pripravenosť zápasníkov, a doslovne sa bili hlava nehlava.

 

Video z posledných minút zápasu: 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona