Najdrahšie aplikácie na svete pre iPhony a iPady – 3.časť

NETKY.SK • 20 November 2015, 19:30 • 2 min
Najdrahšie aplikácie na svete pre iPhony a iPady – 3.časť

NEW YORK – Je tu piatok a my vám prinášame poslednú 3. časť nášho mini seriálu o najdrahších aplikáciách na svete pre iPhony a iPady.

slovakia

left justify in out

V uplynulých dňoch sme vám v prvej a druhej časti priniesli výber z tých najdrahších aplikácií, ktoré nájdete na Apple App Store a dnes si napíšeme o TOP 10.

 

DDS GP Yes! - $499,99

Aplikácia DDS GP Yes! je určená pre zubných lekárov. Pomáha stomatológom ukázať pacientom konkrétne plány liečby v elegantnej prezentácii.
 

img

 

Alpha-Trader - $999,99

Alpha-Trader je globálny obchodný balík pre investičných maklérov. Aplikácia poskytuje ceny akcií v reálnom čase, rôzne upozornenia, indikáciu rizika portfólia, koreláciu či grafy aktív.
 

img

 

MobiGage NDI - $999,99

Aplikácia MobiGage NDI slúži na kontrolu vyrábaných dielov a komponentov. Môžete v nej vytvárať, upravovať a kontrolovať plány výroby.
 

img

 

Agro - $999,99

Aplikácia Agro pomáha agronómom pri paierovaní, sledovaní kontrol, chemikálií, úrody a škodcov na farme. Celkom drahá aplikácia vzhľadom na to, že všetky tieto úkony sa dajú zvládnuť v tabulátore a zadarmo.
 

img

 

QSFFStats - $999,99

QSFFStats vám umožní sledovať futbalové štatistiky vo všetkých prebiehajúcich ligách. Extrémne drahá aplikácia na prehľad futbalovej štatistiky.
 

img

 

CyberTuner - $999,99


Vývojári tejto aplikácie na profesionálne ladenie klavíra tvrdia, že je presný a jednoducho sa používa. Vzácna zhoda s užívateľmi tejto aplikácie, keď získala päť hviezdičiek od všetkých 51 ľudí, ktorí ju hodnotili..
 

img

 

app.Cash - $999,99

Aplikácia App.Cash je virtuálna pokladňa pre iPhone. Výrobcovia však na iTunes zverejnili len málo podrobností o tomto produkte, ale vyzerá to tak, že dokáže spracovať finančné transakcie a odoslať ich do tlačiarne na tlač bločkov. Nie je nám však celkom jasné, prečo je tak dráha, keďže v App Store existuje niekoľko podobných aplikácií, ktoré sú úplne zadarmo alebo za zlomok ceny.
 

img

 

BarMax Bar Exam and MPRE Review - $999,99

Táto aplikácia je sama o sebe zadarmo, avšak za všetky jej funkcie si budete musieť zaplatiť. Tie zahŕňajú aj spätnú väzbu od ľudí, ktorí zložili skúšky pred vami, prednášky profesorov z Harvard Law School a podobne. Je to veľmi výhodná cena, keď si uvedomíte, že spoločnosť BarBri, ktorá túto aplikáciu vydala, ponúka prípravu na tieto skúšky za 3.000 až 4.000 dolárov.
 

img

 

Ignition - $999,99

Táto aplikácia od spoločnosti LogMeIn poskytuje vzdialený prístup k počítaču z iných zariadení a dovolí vám efektívne ovládať váš Mac alebo PC z vášho telefónu. Alebo si jednoducho stiahnite aplikáciu LogMeIn, ktorá robí to isté, ale zadarmo.
 

img

 

VIP Black - $1,199.99

Táto aplikácia je známa ako aplikácia milionárov. Užívatelia získajú VIP zaobchádzanie od luxusných partnerov spoločnosti. Po zakúpení aplikácie si spoločnosť overí, či váš majetok dosahuje minimálne jeden milión dolárov, aby vás prijala.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies