Najdrahšie aplikácie na svete pre iPhony a iPady – 2.časť

NETKY.SK • 19 November 2015, 18:00 • 2 min
Najdrahšie aplikácie na svete pre iPhony a iPady – 2.časť

NEW YORK – Prinášame vám ďalšiu časť nášho mini seriálu o najdrahších aplikáciách pre iPhony či iPady, ktoré nájdete v Apple App Store.

slovakia

left justify in out

Včera sme vám v prvej časti predstavili aplikácie, ktoré väčšinou nestoja za prehnane vysokú cenu, ktorú za svoje výtvory pýtajú podaktorí vývojári. Dnes sa pozrieme na ďalšiu päticu digitálnych klenotov...

 

Barcelona vs. Madrid - $349,99

V tejto hre proti sebe stoja najväčší rivali španielskeho futbalu FC Barcelona a Real Madrid. Grafika síce vyzerá skvele, ale stále sme neprišli na to, prečo je táto aplikácia taká drahá.

img

 

Mobile Cam Viewer - $349,99

Aplikácia Mobile Cam Viewer vám umožní ovládať a sledovať svoje bezpečnostné a sledovacie kamery. Podporuje niekoľko modelov kamier a obraz z rovnakej kamery si môže pozerať naraz aj viac ľudí. Samozrejme aj tu platí, že aplikácie s rovnakým zameraním sú dostupné za oveľa nižšie ceny.

img

 

Tap Menu - $399,99

Tap Menu je aplikácia určená pre reštaurácie, hotely, obchody a podobné zariadenia, kde si namiesto klasického menu môžete vybrať z ponuky pomocou tabletu či smartfónu.

img

 

iDIA (Diagnostic Imaging Atlas) - $399,99

Táto aplikácia pomáha veterinárom mať po ruke prehľad najrôznejších chorôb, parazitov a podobne, ktoré postihujú zvieratá.

img

 

The Alchemist SMS - $449,99

Aplikácia Alchemist SMS nie je žiadny šialený spôsob ako po novom posielať krátke textové správy, ale celkom užitočná vec. Je to praktický nástroj na recykláciu ocele a kovového šrotu v snahe znížiť vaše náklady.

 

img

 

Máme za sebou druhú päťku najdrahších aplikácií, medzi ktorými sme už našli aj užitočnejšie ako tomu bolo včera. Zajtra vám prinesieme poslednú časť nášho mini seriálu, v ktorom si predstavíme TOP10.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona