Nájdené časti ľudského tela patrili jednej žene

NETKY.SK • 8 August 2013, 16:54 • 2 min
Nájdené časti ľudského tela patrili jednej žene

BRATISLAVA - Všetky časti ľudského tela nájdené v Čunove a pod brehom Mŕtveho ramena Dunaja na strane Karlovej Vsi patria jednej žene. Potvrdili to výsledky testov DNA, ktoré už má polícia k dispozícii.

slovakia

left justify in out

Tá sa dištancuje od vyjadrení, že po Bratislave, hlavne pri Dunaji a na hrádzi, začína vyčíňať masový vrah, ktorý má na svedomí už tretiu mŕtvu ženu, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Vyšetrovanie obzvlášť závažného zločinu vraždy naďalej pokračuje, polícia pátra po totožnosti mŕtvej i po páchateľovi.

Od začiatku tohto roku na Krajskom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave vyšetrovali tri prípady obzvlášť závažných zločinov vraždy. Išlo o prípad vraždy v Pezinku, ktorý je už objasnený. Obeťou bola v tomto prípade žena. V druhom prípade našli torzo mužského tela pri výkopových prácach v obci Bernolákovo. Tretí, posledný prípad vraždy, ktorý vyšetruje polícia v Bratislave, sa týka nájdených častí ženského tela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies