Najbohatšie televízne osobnosti: Porotcovia Simon Cowell a Howard Stern!

NETKY.SK • 12 August 2013, 09:38 • 2 min
Najbohatšie televízne osobnosti: Porotcovia Simon Cowell a Howard Stern!

LOS ANGELES - Na čele rebríčka najlepšie platených televíznych osobností podľa magazínu Forbes sú britský hudobný magnát Simon Cowell a americký rozhlasový moderátor Howard Stern, ktorí podľa odhadov od júna 2012 do júna 2013 zarobili zhodne po 95 miliónov dolárov (v prepočte približne 71 miliónov eur).

slovakia

left justify in out

Cowellove príjmy pochádzajú predovšetkým z úspešných televíznych súťaží X Factor a Got Talent, ktoré vytvoril. V americkej verzii programu momentálne pôsobí aj ako porotca. Okrem toho vlastní aj hudobné vydavateľstvo Syco Music, s ktorým má kontrakt napríklad skupina One Direction. Rovnako úspešný ako Cowell je tiež kontroverzný moderátor Howard Stern, ktorý v roku 2006 podpísal lukratívny kontrakt so Sirius XM Radio a od minulého roka je tiež porotcom v súťaži America's Got Talent. 

Na treťom mieste je moderátor Glenn Beck s 90 miliónmi dolárov (zhruba 67,3 milióna eur), z prvej priečky až na štvorku sa prepadla Oprah Winfrey so 77 miliónmi dolárov (57,6 milióna eur) a prvú päťku uzatvára televízny psychológ Dr. Phil McGraw so 72 miliónmi dolárov (53,8 milióna eur). Do top 10 sa dostali napríklad aj Donald Trump, Ryan Seacrest a Ellen DeGeneres. 

Desiatka najlepšie platených televíznych osobností podľa magazínu Forbes: 
1. Simon Cowell - 95 miliónov dolárov 
- Howard Stern - 95 miliónov dolárov 
3. Glenn Beck - 90 miliónov dolárov 
4. Oprah Winfrey - 77 miliónov dolárov 
5. Dr. Phil McGraw - 72 miliónov dolárov 
6. Rush Limbaugh - 66 miliónov dolárov 
7. Donald Trump - 63 miliónov dolárov 
8. Ryan Seacrest - 61 miliónov dolárov 
9. Ellen DeGeneres - 56 miliónov dolárov 
10. Judy Sheindlin - 47 miliónov dolárov 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona