Najbizarnejšie zážitky rozvážačov pizze

NETKY.SK • 18 Jún 2017, 12:32 • 2 min
Najbizarnejšie zážitky rozvážačov pizze

Doniesť pizzu, vziať si od zákazníka peniaze a v pokoji odísť. Tak vyzerá denná rutina rozvážačov obľúbeného talianskeho pokrmu. Nie vždy to ale prebieha tak hladko. Poslíčkovia sa niekedy stretávajú so skutočne bizarnými príhodami, ktoré ich niekedy pobavia, inokedy im však neostane nič iné len zavolať políciu. So svojimi príbehmi sa pár odvážlivcov zverilo na sociálnej sieti Reddit. O tých najzaujímavejších informoval server Business Insider.

slovakia

left justify in out

Pohodlnej možnosti nechať si doviezť pizzu až domov využíva čoraz viac ľudí. Kým pre vás to je možno jedna z najväčších radostí v živote, pracovníci rozvozu už tak nadšení byť nemusia. Ukázala to diskusia na sociálnej sieti Reddit, ktorá je obľúbená hlavne v Spojených štátoch. Mnohí z vodičov sú v strese zakaždým, keď klopú na cudzie dvere. Tu sú tie najstrašidelnejšie príhody, ktoré v práci zažívajú.

 

Nahota

Hoci sa to môže stať neuveriteľné, podľa jedného z užívateľov sociálnej siete nie sú nahí zákazníci žiadnou výnimkou. "Nikdy to nie je príjemný zážitok," píše anonym pod prezývkou Key103. "Mali sme zoznam nevhodných adries, kde sa to dialo pomerne často," dodáva a k jeho tvrdeniu sa pridávajú aj ďalšie. Čo by však za "obyčajného" nahého zákazníka dal užívateľ pod nickom Simonfenix. Ten sa zveril s naozaj šokujúcim zážitkom, kedy prišiel k dverám a miesto, aby mu niekto otvoril, všimol si, že z otvoru určeného pre vhadzovanie poštových listov vykukuje pánske prirodzenie. "Myslel som, že je to imitácia, kým sa to nepohlo ... Pomyslel som na to, že to udriem krabicou od pizze. Namiesto toho som to vyfotil a zavolal políciu, " píše rozhorčený rozvozca, ktorý navyše dostal vynadané od šéfa, že tam pizzu nenechal a nevzal si peniaze.

 

obrazok

 

Násilie

So strachom dnes do práce chodí užívateľ Look_ma_nohands, ktorého okradli. Počas prepadnutia dostal ranu do tváre, dopadol ale tak nešťastne, že si rozdrvil všetky priehlavkové kosti. "Som si istý, že mi nechceli takto ublížiť, ale ja som všetky kosti musel vymeniť za kovové náhrady," napísal s tým, že sa osudný pracovný deň premenil na 18-mesačné muky a tri chirurgické operácie. Podobnú skúsenosť má aj jeden z jeho kolegov, na ktorého dokonca vytiahli pištoľ. "Zaklopal som na dvere a prišli s niečím, čo vyzeralo ako Colt 1911," napísal Coderbuddy. "Zbili ma, ukradli mi peniaze a vyhrážali sa, že mňa aj moju rodinu zabijú, ak o nich niekomu poviem. "Vytlačili ma z dverí a povedali, nech sa nikdy nevrátim," dodal.

 

Smútok

Poslíčkovia však zažívajú aj veľmi smutné chvíle. Jeden z prispievateľov do diskusie napísal, že sa ho raz počas donášky malý chlapec opýtal, či je jeho otec. Otázka mu podľa jeho slov "zlomila srdce" a bol natoľko v šoku, že nedokázal povedať ani slovo. So svojím príbehom sa zvarili aj Edave22, ktorý doručoval pizzu mužovi do hotelovej izby. "O šesť hodín neskôr do jeho izby vpadli policajti a zastrelili ho," napísal s tým, že posledné jedlo v živote bolo práve od neho. Podobný zážitok má aj Captain Coleslaw, ktorý doniesol veľkú salámovou pizzu mužovi, ktorý následne dostal infarkt a o deň neskôr zomrel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies