Naismith v januári možno opustí Everton

NETKY.SK • 11 December 2015, 10:48 • 2 min
Naismith v januári možno opustí Everton

LIVERPOOL - Tréner futbalistov Evertonu Roberto Martinez nevylúčil odchod škótskeho reprezentanta Stevena Naismitha z klubu počas januárového prestupového obdobia. Dvadsaťdeväťročný ofenzívny stredopoliar bol donedávna veľkou oporou liverpoolskeho tímu, v tejto sezóne však odohral za "Toffees" iba deväť stretnutí v anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Britské médiá predpovedali Naismithov odchod z Evertonu už v lete, ponuku na prestup dalo vtedy vedenie Norwichu City, no Martinez transfer zamietol. Teraz by sa mu už nebránil. "Ponuka Norwichu prišla veľmi neskoro, už by sme nedokázali nájsť za neho adekvátnu náhradu," citovala agentúra Reuters kouča Evertonu.

 

"Steven si od môjho príchodu do tímu udržiava stabilnú výkonnosť, no vo veku 29 rokov ho plne chápem, že chce odísť do tímu, kde bude kľúčovým hráčom. Nerád by som o neho prišiel, no uvedomujem si, v akej je pozícii. V januári s ním budem hovoriť a uvidíme, čo vymyslíme," povedal Martinez.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona