Nahý muž masturboval počas šoférovania na diaľnici

NETKY.SK • 19 December 2013, 14:30 • 2 min
Nahý muž masturboval počas šoférovania na diaľnici

MANCHESTER - Za masturbáciu počas šoférovania v 100 kilometrovej rýchlosti odsúdili vo Veľkej Británii 49-ročného muža. Nahého Neala Marshalla si všimol vodič kamiónu, ktorý si následne opísal poznávacie číslo automobilu a oznámil to polícii. Incident sa stal 8. augusta na diaľnici juhozápadne od mesta Manchester.

slovakia

left justify in out

Muža za verejné pohoršenie odsúdili na 12 mesiacov verejnoprospešných prác a dvanásťmesačnú podmienku. Navyše musí zaplatiť trovy 85 libier (v prepočte približne 102 eur) a 60 libier (72 eur) ako odškodné vodičovi kamióna.

Počas súdneho procesu obhajoba vyhlásila, že Marshall sa nechal uniesť počas esemeskovania. "To síce neospravedlňuje jeho správanie, no sčasti to vysvetľuje, prečo to robil," povedal obhajca Adrian Evans. Obvinený priznal, že svoje konanie trpko ľutuje. Údajne nebolo jeho cieľom, aby ho videl niekto iný. 

Neila Marshalla však za vzbudzovanie verejného pohoršenia nepotrestali prvý raz. V roku 2008 ho za rovnaký prečin odsúdili na šesť mesiacov verejnoprospešných prác a polročnú podmienku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies