Nahnevaný Trenčan kopol psičkára do zadku, hrozia mu tri roky väzenia

NETKY.SK • 25 September 2015, 11:27 • 2 min
Nahnevaný Trenčan kopol psičkára do zadku, hrozia mu tri roky väzenia

BRATISLAVA/TRENČÍN - Hádka počas venčenia psov sa skončila zlomeným členkom 74-ročného muža. Incident sa stal koncom apríla v Trenčíne a v týchto dňoch padlo obvinenie.

slovakia

left justify in out

Dôchodcovi neprekážalo, že jeho pes močí do kvetinových záhonov pred obytným domom, to však nahnevalo 51-ročného Antona. Keď staršieho pána upozornil, aby psa venčil pri Váhu, dôchodca mu odvrkol, že chodník je verejný a on môže so psom chodiť kam chce.

 

Po tejto reakcii kopol Trenčan dôchodcu do zadku a päsťou ho zasiahol tak nešťastne, že 74-ročný muž spadol na zem. Napadnutý muž odišiel domov, tam však zistil, že má opuchnutú nohu a vyhľadal lekára. Pri páde si zlomil členok a liečil sa viac ako mesiac. Anton čelí obvineniam z ublíženia na zdraví a výtržníctva. Keďže napadol dôchodcu, ktorý je podľa zákona tzv. chránená osoba, hrozí mu až trojročný trest.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona