Nahnevaný Ranieri po vypadnutí: Potrebujem gladiátorov

NETKY.SK • 19 Február 2017, 09:34 • 2 min
Nahnevaný Ranieri po vypadnutí: Potrebujem gladiátorov

LONDÝN – Tréner futbalistov anglického Leicesteru City Claudio Ranieri nebol spokojný s výkonom svojich zverencov v sobotňajšom stretnutí s Milwallom (0:1), ktoré znamenalo vyradenie „líšok“ z FA Cupu.

slovakia

left justify in out

Podľa talianskeho odborníka jeho zverencom chýbala túžba a srdce. „Mal by som mojim hráčom opäť povedať, že musíme bojovať každý zápas. Kto chce bojovať? Potrebujem bojovníkov! Potrebujem gladiátorov,“ povedal 65-ročný kouč.

Leicester podľahol Milwallu gólom v závere stretnutia i napriek tomu, že úradujúci anglický majster hral od 52. min po vylúčení Jaka Coopera v početnej výhode. „Je to zvláštne, pretože v minulej sezóne sme víťazili vďaka tomu, že sme boli odhodlanejší a hrali sme viac so srdcom ako súper. Mohli sme aj prehrať, ale bojovali sme každý zápas. Presne to chcem vidieť, boj až do konca,“ uviedol Ranieri.

„Líšky“ v Premier League nezvíťazili už šesť stretnutí a iba jediný bod ich delí od zóny vypadnutia. Leicester najbližšie odohrá v stredu duel osemfinále Ligy majstrov v španielskej Seville.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies