VIDEO Nahnevaní fanúšikovia Realu Madrid po prehre v El Clásicu napadli Balea a Jesého Rodrígueza

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 15:40 • 2 min
VIDEO Nahnevaní fanúšikovia Realu Madrid po prehre v El Clásicu napadli Balea a Jesého Rodrígueza

MADRID – Na internete sa objavilo video, na ktorom sú zachytení fanúšikovia Realu Madrid ako útočia na autá hviez svojho obľúbeného tímu.

slovakia

left justify in out

Dlhoočakávané El Clásico bol už dávno odohraté, keď sa futbalisti Bieleho baletu vrátili do Madridu. Pri tréningovom centre Valdebebas ich však čakala malá skupinka priaznivcov, ktorá im však nemala v úmysle poďakovať za ich výkon. Fanúšikovia začali ventilovať svoj hnev v momente, keď sa objavili prvé autá s klubovými hviezdami.

Skupinka nahnevaných fanúšikov najprv verbálne zaútočila na Garetha Balea, ktorý opúšťal centrum na svojom bielom Bentley, ktorému sa ušlo aj zopár úderov a kopancov. Už počas niekoľkých predchádzajúcich zápasov naňho fanúšikovia Realu Madrid nespokojne bučali a zdá sa, že čas 25-ročného útočníka na Santiago Bernabeu sa chýli ku škaredému koncu.

 

Ďalším v poradí bol 22-ročný Jesé Rodríguez, ktorý sa však nahnevaných fanúšikov nezľakol a konfrontoval sa s nimi cez stiahnuté okienko na aute.

 

Až príchod 28-ročného Sergia Ramosa utíšil situácu, ktorý fanúšikom vyčítal ich agresívne správanie: "Čo je to s vami ľudia? Myslíte si, že toto je správny prístup?"

Nahnevaní fanúšikovia vyčítali futbalistom Realu Madrid ich prístup v zápase proti Barcelone, ktorý katalánsky veľkoklub vyhral 2-1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies