Nagyove obavy o poškodenej platničke sa nenaplnili

NETKY.SK • 24 August 2013, 11:38 • 2 min
Nagyove obavy o poškodenej platničke sa nenaplnili

KOŠICE - Obavy hokejového útočníka Ladislava Nagya sa nenaplnili a jeho zranenie by si nemalo vyžiadať dlhú pauzu. Hráč so skúsenosťami z NHL i KHL si vo štvrtok prvýkrát obliekol po deviatich rokoch dres HC Košice, ale už po pár minútach odišiel s bolestivou grimasou do šatne. Na útočnej modrej čiare sa v zápase Tatranského pohára v Poprade s Grazom (2:5) zrazil so spoluhráčom Petrom Bartošom.

slovakia

left justify in out

"Chvalabohu, nevyzerá to až tak zle, ako sa na prvý pohľad zdalo. Podľa röntgenu mám chrbát len narazený. Moje obavy o poškodenej platničke sa tak, našťastie, nepotvrdili. Bolesť by mala do piatich dní prejsť. Ak nie, pôjdem na magnetickú rezonanciu,“ uviedol pre denník Plus jeden deň Ladislav Nagy a dodal: "Celé to pritom bola nešťastná náhoda. Peťo sa mi chcel vyhnúť, ale spadol priamo podo mňa. Až som si povedal, to hádam nie je možné. Keď som sa chcel postaviť a z ľadu odkorčuľovať, cítil som veľkú bolesť a nemohol som sa zaprieť do pravej nohy. Na druhej strane to mohlo dopadnúť oveľa horšie. Radšej nech si vyčerpám smolu teraz ako počas sezóny."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona