Nagy v Pardubiciach prekonal vlastný národný rekord, na ME pôjde 14 plavcov

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 14:32 • 2 min
Nagy v Pardubiciach prekonal vlastný národný rekord, na ME pôjde 14 plavcov

PARDUBICE - Slovenský plavecký reprezentant Richard Nagy cez víkend prekonal na mítingu v Pardubiciach vlastný národný rekord na 200 m polohové preteky časom 2:03,13. Doterajšie maximum držal plavec J&T Bratislava z tohtoročnej Veľkej ceny Slovenska (2:05,03) v Bratislave.

slovakia

left justify in out

V Pardubiciach, kde sa ešte plnili limity na OH aj ME sa predstavilo deväťnásť seniorských reprezentantov. Z výhier sa okrem Nagya tešili aj Daniel Vácval na 50 metrov prsia časom 29,04 sekundy či na 50 metrov znak časom 30,06 Barbora Tomanová.

 

"Do Londýna na majstrovstvá Európy pocestujú až štrnásti plavci - Richard Nagy, Katarína Listopadová, Tomáš Klobučník, Barbora Mišendová, Karin Tomečková, Marek Botík, Karolína Hájková, Andrea Podmaníková, Miroslava Syllabová, Lucia Ledererová, Matej Kuchár (všetci s A-limitom) a Tomáš Púchly, Katarína Filová a Pavol Jelenák s B-limitom," informoval na webe Slovenskej plaveckej federácie (SPF) manažer reprezentácie Ivan Šulek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies