Nagy už myslí na tréning, rieši budúcnosť i financie

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 13:56 • 2 min
Nagy už myslí na tréning, rieši budúcnosť i financie

TATRANSKÁ LOMNICA - Hokejový útočník Ladislav Nagy už myslí na začiatok letnej prípravy a na budúci týždeň by mal začať s cvičeniami na nohu. Krídelníka bratislavského Slovana trápili v ostatných týždňoch stehenný sval a slabiny, pre zranenie musel odrieknuť účasť na svetovom šampionáte v Česku.

slovakia

left justify in out

"Je to už lepšie, na budúci týždeň začnem s cvičeniami na nohu a mal by som odštartovať letnú prípravu. Mal som natrhnuté slabiny a s tým sa hokej hrá veľmi ťažko. Keby som išiel na šampionát, hral by som na 50 percent. Pri rýchlejšom pohybe som si to mohol roztrhať. Bol by som potom mimo tri a pol mesiaca. Inak by som chalanom prišiel veľmi rád pomôcť. Počas majstrovstiev sveta som sledoval každý zápas. Škoda, že im to nevyšlo. Bol som v kontakte s Milanom Bartovičom, Tomášom Surovým, Michelom Miklíkom a s Liborom a Julom Hudáčkovcami," povedal Ladislav Nagy.

 

Tridsaťpäťročný Košičan v súčasnosti čaká, ako dopadne situácia so Slovanom Bratislava. Na základe toho bude vyzerať aj jeho ďalšia budúcnosť. "Prvého júla sa začínajú všetky kempy v KHL. Slovan sa musí vyjadriť asi do polovice júna, či pôjde do KHL alebo do extraligy. Keď nebude hrať KHL, musím si hľadať nový klub. V extralige nezostanem. Niečo som už riešil, ale padlo to, lebo mám stále kontrakt so Slovanom," doplnil Ladislav Nagy.

 

V Slovane musia vyriešiť nepríjemnú finančnú situáciu. Hráči už dlhšie nevideli svoje výplaty. "Všetci vedia, že sme nedostali päť a pol mesiaca peniaze, je to veľmi ťažké. Dúfam, že to všetko dajú do poriadku a vyrovnajú podlžnosti," dodal Nagy, majster sveta z roku 2002.

 

Ladislav Nagy si oddych spríjemnil aj účasťou na Business Golf Tour v rezorte Black Stork vo Veľkej Lomnici. V jednom flajte si zahral spoločne s ďalšími hokejistami Radoslavom Suchým a Róbertom Petrovickým, ktorí okrem hry na greene aj žonglovali s golfovou loptičkou. Podporiť ich prišiel aj ´negolfista´ Zdeno Cíger. V tomto roku hral Nagy golf prvýkrát. Pričuchol k nemu počas pôsobenia vo Phoenixe. "Je to super šport, človek pri ňom vypne. Hrá sa v nádhernom prostredí, v Tatrách aj s výhľadom na hory," komentoval svoj vzťah ku golfu na Business Golf Tour Nagy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies