Nagy sedel na schodoch a triasol sa

NETKY.SK • 18 August 2014, 10:38 • 2 min
Nagy sedel na schodoch a triasol sa

BERLÍN - Richard Nagy časom 3:53,39 min obsadil 25. priečku na krauliarskej štvorstovke na majstrovstvách Európy v plávaní v dlhom bazéne v nemeckom Berlíne (18. - 24. augusta). Zverenec Gabriela Barana v klube J&T Bratislava neprekonal vlastné národné maximum 3:53,10, ktoré zaplával vlani na MS v Barcelone. Do finále postúpilo osem najrýchlejších.

slovakia

left justify in out

"Na poslednej stovke som otáčal prvý alebo druhý, ale potom som hrozne 'vykapal'. Pomaly som preteky začal aj skončil, hoci v tréningoch som bol oveľa rýchlejší. Ale je to moja prvá disciplína, zajtra je tá najdlhšia, tak to hádam bude lepšie," komentoval svoj výkon 21-ročný vytrvalec. "Laktát mám teraz taký, že neviem rozmýšľať - niekde v trojciferných hodnotách. Musel som si na desať minút sadnúť na schody, celý som sa triasol. Poriadne som sa vytrápil. Voda je ináč rýchla, atmosféra výborná, všetko bolo v poriadku - teda až na môj výkon," hodnotil Bratislavčan 400 m voľný spôsob, ktorým odštartovali súťaže bazénových plavcov na ME. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies