Nagy sa zo Sierra Nevady vráti s vyše 300 kilometrami

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 14:25 • 2 min
Nagy sa zo Sierra Nevady vráti s vyše 300 kilometrami

GRANADA - Záver trojtýždňového vysokohorského sústredenia v španielskej Sierra Nevade čaká na úradujúceho najlepšieho slovenského plavca Richarda Nagya. Tréningová "rehoľa" v nadmorskej výška 2320 metrov spočiatku poriadne zamávala aj s telom 22-ročného vytrvalca.

slovakia

left justify in out

"Prvý raz som takto vysoko a úvodný týždeň som skoro uhynul. Nedalo sa tu dýchať, plával som pomaly a z každého tréningu som chodil zničený. A vyjsť po schodoch bol najväčší trest," prezradil slovenský kráľ dlhých dištancií Richard Nagy.

 

Zverenec Gabriela Barana bude mať v nedeľu na konci sústredenia absolvovaných vyše tristo kilometrov v bazéne. "Plávam tak 16 - 20 km denne. Tiež som zistil, že 8,5 sa dá odplávať v pohode za dve hodiny. To som napríklad doteraz netušil," priznal Nagy, ktorý sa na Pyrenejskom polostrove pripravuje s Pavlom Jelenákom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona