Nagy opäť kandidátom na zlatú prilbu

NETKY.SK • 5 Február 2017, 11:49 • 2 min
Nagy opäť kandidátom na zlatú prilbu

BRATISLAVA - V nominácii ankety o Zlatú prilbu Tipsport ligy pre autora najkrajšieho januárového gólu Tipsport Ligy sú dvaja hokejisti MHk 32 Liptovský Mikuláš Ondrej Burzala a Martin Kriška, Daniel Krejčí z HKM Zvolen, Ladislav Nagy z HC Košice a Peter Lichanec z HK Poprad.

slovakia

left justify in out

Krásne sólo spoza vlastnej bránky premenil aj s trochou šťastia na gól Zvolenčan Daniel Krejčí. Rázne vyhodenie Ondreja Burzalu skončilo až za chrbtom brankára Trenčína Larsa Voldena. Ten sa obzeral aj po efektnej rybičke ďalšieho Liptáka Martina Krišku. Ranou ako z dela vymietol šibenicu Tomekovej žilinskej bránky Peter Lichanec, ktorý má šancu na popradský hetrik v Zlatej prilbe Tipsport ligy. Najlepší strelec súťaže i najproduktívnejší hráč Ladislav Nagy, ktorý sa prezentoval drzým prienikom po krídle a rutinným zakončením, sa bude snažiť premeniť už tretiu nomináciu v rade na premiérovú výhru.


Hlasovanie fanúšikov prebieha na hokejportal.sk/zlataprilba až do 20. februára. Jeho víťaz bude celý február hrať v zlatej prilbe a bude jedným z kandidátom na celosezónne ocenenie - trofej Zlatá prilba Tipsport ligy vytvorenú sochárkou Mirou Podmanickou.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies