Nagy nepauzuje ani cez Vianoce, štedrú večeru bude mať bez polievky a s rezňom

NETKY.SK • 22 December 2015, 12:31 • 2 min
Nagy nepauzuje ani cez Vianoce, štedrú večeru bude mať bez polievky a s rezňom

BRATISLAVA - Nijaká zimná prestávka, iba krátky oddych čaká počas vianočných sviatkov na najlepšieho slovenského plavca Richarda Nagya.

slovakia

left justify in out

"Strávim ich doma s rodinou a dvadsiateho siedmeho už trénujem," prezradil, ale neprekvapil elitný republikový vytrvalec. Pauzovať od povinností v bazéne sa hotuje len veľmi málo. "Voľno budem mať v kuse tri dni, potom na Silvestra a tam sa to končí," pridal so smiechom.

Dvadsaťdvaročný člen plaveckého klubu J&T Bratislava je známy jedák, takže ak sa naskytne príležitosť, nenechá sa dvakrát ponúkať. "Jedlo si cez sviatky skutočne doprajem, a keďže budem trénovať, tak môžem aj vo väčšom množstve," tvrdí Nagy, na ktorého štedrovečernom tanieri by ste márne hľadali polievku či rybu. "U nás býva klasické menu - kapustnica, kapor, zemiakový šalát, ale keďže ja kapustnicu nemám rád a ryby mi chutia, len keď si ich sám chytím, tak to zvládnem bez polievky a s rezňom."

Rodák zo Želiezoviec, ktorý do tohto mestečka v levickom okrese podľa vlastných slov zavíta na Druhý sviatok vianočný, má do olympijskej sezóny 2016 jednoduché a tradičné predsavzatie: "Byť oveľa, oveľa rýchlejší než tento rok." Do Ria de Janeiro má splnený A-limit vo svojej najobľúbenejšej disciplíne 1500 m voľný spôsob.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona