Nagelsmanove čakanie na lavičku v Hoffenheime sa skrátilo

NETKY.SK • 11 Február 2016, 15:01 • 2 min
Nagelsmanove čakanie na lavičku v Hoffenheime sa skrátilo

HOFFENHEIM - Novým trénerom futbalistov TSG 1899 Hoffenheim sa stane od štvrtka Julian Nagelsmann. Ešte len 28-ročný nováčik medzi profesionálnymi kormidelníkmi sa pôvodne mal taktovky v TSG ujať až v lete, ale stredajšie odstúpenie zdravotne indisponovaného Holanďana Huuba Stevensa skrátilo jeho čakanie na prácu v tíme účastníka najvyššej nemeckej súťaže.

slovakia

left justify in out

Nagelsmann bude vôbec najmladším hlavným koučom v bundesligovej histórii. Doterajší mládežnícky tréner povedie podľa informácií Kickeru prvý tréning mužstva Hoffenheimu vo štvrtok popoludní, v piatok ho oficiálne predstavia ako Stevensovho nástupcu.


Nagelsmann bude mať kontrakt do roku 2019 a jeho najbližšou výzvou bude záchrana TSG medzi nemeckou elitou. Futbalisti Hoffenheimu figurujú v tabuľke I. bundesligy na 17. priečke so ziskom len 14 bodov z 20 duelov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona