"Nadupané" motorky zvučných mien ovládnu Banskú Bystricu na dva týždne

NETKY.SK • 15 Apríl 2017, 18:58 • 2 min
"Nadupané" motorky zvučných mien ovládnu Banskú Bystricu na dva týždne

BANSKÁ BYSTRICA - Banskobystričania budú najbližšie dva týždne žiť silnými a rýchlymi motorkami, napätím a štipľavou vôňou benzínu.

slovakia

left justify in out

Už dnes mohli v Europe obdivovať motorky zvučných mien a v ďalších dňoch nebude núdza ani o pravý motorkársky zjazd či súťaže pre vášnivých motorkárov a adrenalínové exhibície.

 

"Výstava, ktorá potrvá do 1. mája, je unikátna nielen obsadením v podobe krásnych motocyklov, ale aj rozsahom a netradičným programom, ktorý chytí všetky vekové kategórie. Nadšenci rýchlych motoriek si prídu na svoje a možno si vyberú na výstave aj svojho nového dvojkolesového miláčika," konštatoval Viktor Maceják Marketing & Event Manager Europa SC.

 

Ako dodal, budúci víkend (22. a 23. 4.) bude patriť najmenším fanúšikom. Budú si môcť vyskúšať svoje riadiace zručnosti na kolobežkách, ale i zapojiť sa do vedomostných súťaží. Pre staršie deti a tínedžerov majú pripravenú playstation s motorkárskou hrou.

 

Posledná aprílová sobota (29. 4.) sa ponesie v znamení adrenalínu a šou. Chystá sa pravý motorkársky zraz, v ktorom sa predvedú "nadupané" a nablýskané stroje zo súkromných zbierok. Celý sprievod povedie trasou cez Banskú Bystricu smerom na Vígľaš, Hriňovú, prechádzať bude cez Brezno, Slovenskú Ľupču a na pravé poludnie sa vráti späť do Europy. Následnú motocyklovú exhibíciu profesionálnych jazdcov a milovníkov tohto športu príde podporiť aj slovenský motocyklový pretekár Štefan Svitko, ktorý si z pretekov na Rely Dakar 2016 v Južnej Amerike doviezol vzácne striebro a pamätnú sošku beduína.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona