Nadšenci zdravého životného štýlu sa dočkali! Bratislavská Stará tržnica bude hostiť prvý veľtrh zdravia

NETKY.SK • 13 Apríl 2018, 21:00 • 2 min
Nadšenci zdravého životného štýlu sa dočkali! Bratislavská Stará tržnica bude hostiť prvý veľtrh zdravia

BRATISLAVA - Na veľtrhu nájdete všetko o správnom pohybe a stravovaní pod jednou strechou. Vidíme sa už túto nedeľu, 15.4.2018, od 9:00 do 21:00 hod.

slovakia

left justify in out

V rámci FitBioExpo sa môžete tešiť na viac ako 70 vystavovateľov, veľa ochutnávok, vzoriek produktov a darčekov zdarma, na špičkových lektorov a prednášateľov, vzácnych hostí, na poriadne nabitý sprievodný program a veľa ďalšieho!

 

Ako sa vyjadrila jedna z organizátoriek, Lucia Levkaničová, myšlienka zorganizovať takýto veľtrh vznikla už dávnejšie, len ju bolo potrebné dotiahnuť do posledných detailov.

 

Aj preto zažijete atmosféru aktívneho životného štýlu počas celého dňa. Otvorené triedy rôznych druhov cvičenia poskytnú príležitosť inšpirovať sa špičkovými lektormi; budete mať možnosť vyskúšať niečo nové alebo naopak, navštíviť staré obľúbené lekcie. Stretnete sa tu s pilatesom, kravmagou, jogou, pole dance, PortdeBra, capoerou, belly dance, latinskými tancami a v prípade záujmu môžete lekcie vyskúšať na vlastnej koži, či iba sledovať lektorov a iných cvičiacich.

 

Akciu bude moderovať Matej “Sajfa” Cifra. Lístky si ešte stále môžete kúpiť v predpredaji, alebo priamo na mieste. 

 

Vyhraďte si čas a navštívte FitBioExpo. Bez ohľadu na to, či už dlhé roky zdravo žijete,  cvičíte, alebo ste úplný začiatočník, či iba uvažujete o malej zmene životného štýlu – je to naozaj pre každého!

 

https://www.fitbioexpo.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies