Nadrogovaný syn (33) zastrelil vlastnú matku!

NETKY.SK • 9 December 2013, 12:01 • 2 min
Nadrogovaný syn (33) zastrelil vlastnú matku!

BRATISLAVA/VEĽKÝ KRTÍŠ - Otcovou zbraňou zavraždil 33-ročný Slavomír svoju matku, z domu potom ušiel na jej aute, niekoľko hodín po brutálnom čine ho policajti zadržali.

slovakia

left justify in out

Tragédia sa stala v piatok v jednom z rodinných domov v obci Dačov Lom v okrese Veľký Krtíš. Muž vraždil pravdepodobne pod vplyvom tvrdých drog, ktoré niekoľko rokov užíval. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 58-ročnú ženu zastrelil guľobrokovou kozlicou, ktorú legálne vlastnil jeho otec. Slavomíra policajti zadržali v obci Senohrad, v aute mal zbraň s nábojmi, tie poputovali na expertízu. Muž už bol v minulosti päťkrát trestaný za 13 trestných činov, prevažne za majetkovú trestnú činnosť, ale aj za lúpež, výtržníctvo a drogy. Z väzenia vyšiel len v apríli. Slavo má navyše desaťročný zákaz jazdiť. Vyšetrovateľ ho obvinil z vraždy a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Stíhaný je vo vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na 20 až 25 rokov alebo na doživotie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies