Nadrogovaný Slovák zrazil v Maďarsku dvoch cyklistov. Mladá žena zomrela

NETKY.SK • 5 Október 2021, 19:55 • 2 min
Nadrogovaný Slovák zrazil v Maďarsku dvoch cyklistov. Mladá žena zomrela

BUDAPEŠŤ - Muž v obidvoch prípadoch ušiel z miesta nehody. Polícia už začala trestné stíhanie.

slovakia

left justify in out

Občan Slovenskej republiky zrazil v pondelok na západe Maďarska dvoch cyklistov, pričom usmrtil 20-ročnú hádzanárku, ktorá podľahla ťažkým zraneniam. Informoval o tom v utorok spravodajský server blikk.hu.

 

img

 

Nadrogovaný vodič vyčínal na cestách v pondelok nadránom. Oboch cyklistov zrazil počas dvoch hodín. V oboch prípadoch ušiel z miesta nehody bez zastavenia a poskytnutia pomoci

 

Prečítajte si tiež: V prípade autonehody Borisa Kollára vzniesli obvinenie

 

Tridsaťpäťročný vodič terénneho auta značky Mercedes zrazil prvú cyklistku nadránom v mestečku Jánossomorja. Auto tmavej farby vrazilo vo vysokej rýchlosti do mladej športovkyne, ktorá následne podľahla ťažkým zraneniam. Zhruba o dve hodiny neskôr zrazil ten istý vodič v Mosonmagyaróvári, 16 kilometrov od Jánossomorje, ďalšieho cyklistu, ktorého s ťažkými poraneniami previezli do nemocnice.

 

 

img

 

Maďarská polícia ho zadržala v pondelok napoludnie. Vodiča vypátrali aj na základe analýzy záberov z bezpečnostných kamier. Testy potvrdili, že bol pod vplyvom drog. Polícia rábsko-mošonsko-šopronskej župy ho začala trestne stíhať pre spôsobenie dopravnej nehody s následkom smrti a pre neposkytnutie pomoci.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies