Nadine Coyle zo skupiny Girls Aloud sa stala matkou

NETKY.SK • 11 Február 2014, 12:02 • 2 min
Nadine Coyle zo skupiny Girls Aloud sa stala matkou

LOS ANGELES - Írska speváčka Nadine Coyle, známa z už nefungujúcej anglicko-írskej dievčenskej formácie Girls Aloud, sa stala matkou. Narodenie prvej dcéry oznámila 10. februára prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Presný dátum narodenia a meno dcéry, ktorú má s priateľom Jasonom Bellom, však zatiaľ neprezradila. Coyle a niekdajší hráč amerického futbalu sa pred niekoľkými rokmi zasnúbili, neskôr v roku 2011 ohlásili rozchod, teraz však opäť tvoria pár a žijú spolu v Los Angeles. "Som nesmierne šťastná, že vám môžem oznámiť, že naše malé dievčatko je už tu. Je úžasná! Milujem byť mamičkou a čoskoro vás všetkých budem informovať. S láskou, Nadine," odkázala cez Twitter 28-ročná interpretka.

Coyle, ktorá sa stala matkou ako prvá spomedzi piatich členiek skupiny Girls Aloud, zagratulovali aj spevácke kolegyne. "Je to OFICIÁLNE!! Máme Aloud bábätko!!!!!! Gratulujem nadinecoylenow & Jason, je to úžasné!!!" popriala páru medzi prvými speváčka Cheryl Cole. "Gratulujem vám obom!!! Som rada, že je na svete v poriadku a zdravá. Nemôžem uveriť tomu, že si mama," napísala Kimberley Walsh. 

Speváčka o tehotenstve informovala v auguste, pohlavie očakávaného potomka oznámila len nedávno prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu balónika s nápisom "Je to dievča". Fanúšikovia a fanúšičky si najprv mysleli, že sa dieťa už narodilo a preto musela neskôr rodáčka zo severoírskeho Londonderry uviesť veci na pravú mieru. "Ďakujem vám za vaše láskyplné správy. Ešte sa nenarodila, ale už sa toho nevieme dočkať," napísala na Twitter. 
Skupina Girls Aloud vznikla v roku 2002 prostredníctvom talentovej šou Popstars: The Rivals a tvorili ju Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh a Sarah Harding. Na svojom konte majú päť štúdiových albumov - Sound Of The Underground (2003), What Will The Neighbours Say? (2004), Chemistry (2005), Tangled Up (2007) a Out Of Control (2008) a dve kompilácie - The Sound Of Girls Aloud: The Greatest Hits (2006) a Ten (2012). Medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Sound Of The Underground, Jump alebo The Promise. Nadine Coyle má na konte aj sólový album Insatiable (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona