Nadine Coyle zo skupiny Girls Aloud čaká dieťa

NETKY.SK • 15 August 2013, 13:10 • 2 min
Nadine Coyle zo skupiny Girls Aloud čaká dieťa

LONDÝN - Britská speváčka Nadine Coyle, známa z dievčenskej formácie Girls Aloud, čaká svoje prvé dieťa.

slovakia

left justify in out

O tehotenstve informovala prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila upravenú fotografiu s nápisom "budem mať bábätko". Dvadsaťosemročná Coyle sa tak stane prvou matkou spomedzi piatich členiek skupiny. Okrem toho plánuje vydať aj nový sólový album, ktorým nadviaže na svoj debut Insatiable z roku 2010.

Skupina Girls Aloud vznikla v roku 2002 prostredníctvom talentovej šou Popstars: The Rivals a tvorili ju Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh a Sarah Harding. Na svojom konte majú päť štúdiových albumov - Sound Of The Underground (2003), What Will The Neighbours Say? (2004), Chemistry (2005), Tangled Up (2007) a Out Of Control (2008) a dve kompilácie - The Sound Of Girls Aloud: The Greatest Hits (2006) a Ten (2012). Medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Sound Of The Underground, Jump alebo The Promise. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona