VIDEO Nádherný gól Lionela Messiho počas tréningu v Japonsku

NETKY.SK • 15 December 2015, 19:43 • 2 min
VIDEO Nádherný gól Lionela Messiho počas tréningu v Japonsku

TOKIO – Hviezda Barcelony Lionel Messi napriek svojej dokonalosti ešte stále dokáže prekvapiť svojich fanúšikov niečím novým. Tentokrát predviedol svoju brilantnú techniku počas tréningu v Japonsku, kde je tím na MS klubov.

slovakia

left justify in out

Na záver tréningu sa niektoré hviezdy Barcelony pokúsili trafiť malú bránku, ktorá bola položená na druhom konci ihriska pri stredovej čiare.

O ďalekonosnú strelu do miniatúrnej bránky sa najprv pokúsil Luis Suárez, ktorý však cieľ netrafil. Loptu si následne postavil Leo Messi a ľavačkou poslal loptu priamo do na druhý koniec ihriska do maličkej bránky. Japonskí diváci samozrejme búrlivo ocenili jeho strelecký pokus, za čo im Argentínčan zamával.

 

Na internete sa objavilo aj video z tréningu, ktoré zachytáva aj to, ako Messiho obdivujú aj jeho spoluhráči. Presnú strelu ocenil potleskom aj jeden z najlepších útočníkov sveta, Luis Suárez. Messiho počin s úžasom sledovali aj spoluhráči Claudio Bravo a Jeremy Mathieu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona