Nádejný taliansky reprezentant Izzo si 18 mesiacov nezahrá

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 16:19 • 2 min
Nádejný taliansky reprezentant Izzo si 18 mesiacov nezahrá

RÍM - Obranca FC Janov Armando Izzo si 18 mesiacov nezahrá futbal pre nepriamu účasť na podvode s ovplyvňovaním výsledkov stretnutí.

slovakia

left justify in out

Za nesplnenie povinnosti oznámiť manipuláciu počas pôsobenia v klube druhej najvyššej súťaže Avelline zaplatí tiež pokutu 50-tisíc eur. Žalobca Talianskej futbalovej federácie žiadal dištanc na šesť rokov. Dvadsaťpäťročný stopér sa pravdepodobne proti trestu odvolá.

Predmetom vyšetrovania boli zápasy Avellina s Modenou (1:0) a Regginou (0:3) z mája 2014. Klubu odobrali 3 body a takisto sa nevyhol peňažnému trestu vo výške 50-tisíc eur. Od obvinení oslobodili okrem iných obrancu Fabia Pisacana aj klubového prezidenta. Zodpovednosť za nekalé praktiky nesú kapitán Avellina Francesco Millesi a Luca Pini, ktorý medzitým ukončil kariéru. Obom zastavili činnosť na päť rokov.

Izzo v novembri minulého roka prvý raz v kariére dostal pozvánku do reprezentácie Talianska, na prvý štart stále čaká. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies