Nádej žije! Jose Aldo možno bude bojovať o titul

NETKY.SK • 17 Február 2016, 07:47 • 2 min
Nádej žije! Jose Aldo možno bude bojovať o titul

LAS VEGAS - Ešte pred pár týždňami sa zdalo, že Jose Aldo je o titul z hry vonku. Bývalý šampión ešte v januári vyhlásil, že ak má zasa bojovať tak iba o titul alebo proti McGregorovi a to nemusí byť ani titulový zápas.

slovakia

left justify in out

Prezident UFC Dana White na to zareagoval štýlom, že čo by chcel tento panáčik, však dostal dve šance a nič. Raz sa zranil, no on mu povedal aby bojoval a druhý krát zasa prehral za 13 sekúnd. Takže tretí zápas je určite nereálny, lebo taký zápas by sa iba ťažko predával.

 

Podľa najnovších informácií však White v rozhovore pre brazílske ESPN povedal pred pár dňami, že šanca tam určite je.

 

"Mám rád Joseho Alda. Dnes mu zavolám a prehodnotíme jeho ďalšie kroky"

 

Keď sa reportér ESPN spýtal či bude rozhovor o možnom titulovom zápase, tak odpoveď bola jednoznačné áno.

 

Takže podľa všetkého sa Dana a Aldo už nejaký čas dohadujú o ďalšom titulovom zápase. O dátume zápasu ešte ťažko hovoriť lebo McGregora čaká na UFC 196 titulový zápas vo váhe vyššie. Takže ďalšia obhajoba v ľahkej váhe ešte musí počkať. Je ešte otázne, že či dostane najprv šancu momentálne prvý vyzývateľ Frankie Edgar, a až potom sa stretnú tretí krát. Ale v UFC je možné aj to, že Edgarovi podrazia kolená a hneď zorganizujú McGregor vs Aldo 3. Alebo ďalšou variantou by mohlo byť víťazstvo Edgara proti McGregorovi, a potom zápas Aldo vs Edgar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona