FOTO Nádej umiera posledná: Rodičia našli stratenú dcéru po 24 rokoch, spojili ich neuveriteľné okolnosti!

NETKY.SK • 4 Apríl 2018, 16:00 • 2 min
FOTO Nádej umiera posledná: Rodičia našli stratenú dcéru po 24 rokoch, spojili ich neuveriteľné okolnosti!

Nič nie je nemožné, pokiaľ nestrácate nádej.

slovakia

left justify in out

Wang Ming-čching bol predajcom ovocia a zeleniny v čínskom meste Čcheng-tu. V roku 1994 tu na trhovisku so svojou manželkou a trojročnou dcérkou predávali ovocie. Ako na každom trhu aj tu bol veľký ruch a množstvo zákazníkov. Stačila krátka chvíľka nepozornosti a malé dievčatko bolo preč.

 

Keď si to rodičia všimli, okamžite ju začali hľadať. To však vo vtedy trojmiliónovom meste nebola ľahká úloha. O pomoc preto požiadali políciu, všade rozvešali tisíce plagátov, kontaktovali mnohé centrá s nezvestnými osobami, no všetko bolo márne.

 

 

Napriek tomu, že sa im neskôr narodila ďalšia dcérka, rodičia na svoju prvorodenú nikdy nezabudli a hlavne, stále verili, že ju niekde nájdu a opäť budú spolu. V roku 2015 sa Wang rozhodol opustiť svoje zamestnanie a s predajom zeleniny skončil. Rozhodol sa stať taxikárom. Odôvodnil to tým, že takto bude mať možnosť stretávať veľké množstvo ľudí z rôznych kútov krajiny a všetkých sa bude pýtať na svoju stratenú dcéru. Dokonca si polepil auto jej podobizňou a rozdával plagátiky s informáciami o nej.

 

Zaujímavý taxík si onedlho všimli média. Tie o ňom začali informovať, a tak sa príbeh dostal do celej Číny. Zaujal aj jedného policajného portrétistu, ktorý sa na základe fotografie trojročného dievčatka pokúsil vyhotoviť jej súčasnú podobu. A Práve to bol bod zlomu.

 

Portrétista dokončený portrét publikoval na sociálnej sieti, kde sa k nemu dostala aj stratená Wangova dcéra. Žena na obrázku sa na ňu nápadne podobala, mala aj rovnakú jazvu. Rozhodla sa preto kontaktovať Wanga a podstúpila testy DNA. Ukázalo sa, že skutočne ide o dievčatko stratené pred viac ako  rokmi!

 

Kchang Jing žila v meste vzdialenom 2000 kilometrov od mesta kde sa stratila. Na incident si nespomína, existuje podozrenie, že išlo o únos. Zaujímavosťou však je, že väčšinu svojho života prežila len 20 kilometrov od vlastných rodičov, ktorí ju nikdy neprestali hľadať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona