Nádej pre Schumachera: Jeho stav sa zlepšuje!

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 12:47 • 2 min
Nádej pre Schumachera: Jeho stav sa zlepšuje!

BERLÍN - Zdravotný stav sedemnásobného majstra sveta F1 Michaela Schumachera sa v posledných týždňoch zlepšuje. Nemcova manažérka Sabine Kehmová pre štvrtkové vydanie denníka Bild uviedla, že proces jeho prebúdzania z kómy ukazuje pozitívne náznaky.

slovakia

left justify in out

"Môžem potvrdiť, že v poslednom čase jeho stav javí povzbudivé náznaky zlepšenia," povedala Kehmová pre Bild. Vo viacerých médiách sa objavili správy, že Schumachera by lekári mohli prepustiť do domáceho liečenia. Odborníci sa zhodujú, že práve domáce prostredie by mohlo pomôcť k menej problematickému prebúdzaniu z kómy. Kehmová tieto správy nepotvrdila.
      

Štyridsaťpäťročný Nemec je od decembrového pádu na lyžovačke v alpskom stredisku Meribel v kóme a lekári sa ho snažia pomaly prebúdzať z umelého spánku. Držiteľ viacerých rekordov v "efjednotke" narazil mimo zjazdovky do skaly a utrpel vážne zranenia hlavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona