Nadalov strýko Toni verí v Rafov návrat v Toronte

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 13:40 • 2 min
Nadalov strýko Toni verí v Rafov návrat v Toronte

BRATISLAVA - Toni Nadal, strýko a zároveň kouč španielskeho tenistu Rafaela Nadala, verí v synovcov návrat do súťažného diania od 25. júla na tvrdom povrchu v kanadskom Toronte pred OH v brazílskom Riu de Janeiro (5. - 21. augusta).

slovakia

left justify in out

Informáciu zverejnil na twitteri nemecký publicista Felix Grewe z Tennismagazin.de, pridal fotku z interview počas spravodajského pokrývania aktuálneho turnaja WTA International Mallorca Open na tráve v Santa Ponse na Malorke.

Sprievodnou zaujímavosťou je, že "Rafa" Nadal musí byť v definitívnom kádri Španielska a aj fyzicky v dejisku 15. - 17. júla v Kluži na stretnutie s domácimi Rumunmi v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára 2016 reprezentačných družstiev mužov, inak nesplní kritériá Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) na štart na olympijských hrách.

Tridsaťročný ľavoruký Malorčan Nadal pre zranenie zápästia dominantnej ľavej ruky nenastúpil na 3. kolo "svojho" parížskeho grandslamového Roland Garros a medzičasom sa odhlásil z Queen´s Clubu aj Wimbledonu. Približne do desiatich dní vraj navštívi lekára Ángela Ruiza-Cotorra v Barcelone a ak kontrola dopadne uspokojivo, Nadal si bude môcť dať dolu spevnenie ruky.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies