Nadalov manažér potvrdil Astanu, Peking a Šanghaj

NETKY.SK • 23 September 2014, 15:51 • 2 min
Nadalov manažér potvrdil Astanu, Peking a Šanghaj

MADRID - Manažér španielskeho tenistu Rafaela Nadala Benito Barbadillo prostredníctvom Twitteru potvrdil utorňajší odlet svojho klienta do Kazachstanu aj následné štarty na turnajoch v Pekingu a Šanghaji.

slovakia

left justify in out

 "´Rafa´ bude hrať bez prehnaných očakávaní, ale už samotná účasť je dobrou správou," podotkol Barbadillo, citoval ho napríklad web Tennis World. Nadal vo štvrtok o 14.30 h SELČ absolvuje exhibičný zápas s Francúzom Jo-Wilfriedom Tsongom v Astane.

 

Dvadsaťosemročný Malorčan Nadal premaródoval so zápästím "nedominantnej" pravej ruky celú letnú zámorskú sériu turnajov na tvrdom povrchu vrátane newyorských grandslamových US Open. Momentálne figuruje na druhej priečke v renkingu ATP vo dvojhre. Na záverečnú fázu sezóny má naplánované vystúpenia na európskych halových podujatiach v Bazileji, Paríži-Bercy a Londýne (koncosezónny šampionát). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies