Nadal zdolal v exhibícii Djokoviča, Srb sa prezliekol za zdravotnú sestru

NETKY.SK • 25 November 2013, 10:37 • 2 min
Nadal zdolal v exhibícii Djokoviča, Srb sa prezliekol za zdravotnú sestru

BUENOS AIRES - Španielsky tenista Rafael Nadal potvrdil v nedeľu post aktuálnej svetovej jednotky, keď v exhibičnom zápase v Buenos Aires zdolal srbského rivala Novaka Djokoviča v dvoch setoch 6:4 a 7:5. Duel v uvoľnenej atmosfére pred viac ako 12.000 divákmi sprevádzali časté vtipné vložky oboch aktérov.

slovakia

left justify in out

Dvaja momentálne najlepší tenisti sa v hlavnom meste Argentíny zúčastnili na podujatí na podporu Davida Nalbandiana, ktorý sa po pretrvávajúcich zdravotných problémoch rozhodol vo veku 31 rokov ukončiť kariéru. Niekdajší svetový hráč číslo tri už vo štvrtok zdolal Nadala 6:4 a 7:6 (6), v sobotu mu Španiel prehru odplatil po setoch 6:3 a 6:4.

Vo štvorhre v rámci exhibície Djokovič opäť zabával divákov tradičným a mimoriadne populárnym imitovaním ruskej tenistky Marie Šarapovovej. Neskôr sa prezliekol za zdravotnú sestru, aby opatroval "večne zraneného" Nalbandiana. Počas nedeľňajšieho programu sa na dvorci objavil na koni americký herec Will Smith, ktorý v Argentíne natáča svoj najnovší film.

Smith, Nadal i Djokovič mali v pláne v nedeľu večer navštíviť ešte štadión La Bombonera, kde sa hral duel argentínskej futbalovej ligy medzi tímami Boca Juniors a All Boys.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies