Nadal zatiaľ neoficiálne už s miestenkou na šampionát

NETKY.SK • 16 Október 2015, 17:15 • 2 min
Nadal zatiaľ neoficiálne už s miestenkou na šampionát

BRATISLAVA - Španielsky tenista Rafael Nadal si prostredníctvom triumfu 6:2, 6:1 nad Švajčiarom Stanom Wawrinkom v piatkovom štvrťfinále v čínskom Šanghaji ako piaty hráč zabezpečil právo štartu vo dvojhre na koncoročnom šampionáte ATP World Tour Finals 15. - 22. novembra v Londýne pre osem najlepších singlistov sezóny.

slovakia

left justify in out

Prepočet priniesli viaceré špecializované zdroje, napríklad Punto de Break či Todo Tennis. Asociácia tenisových profesionálov (ATP) to zatiaľ oficiálne nepotvrdila.

Pred Nadalom sa do britskej metropoly kvalifikovali Srb Novak Djokovič, Brit Andy Murray a Švajčiari Roger Federer a Stan Wawrinka. Na zostávajúcich troch priečkach v bodovaní Race momentálne figurujú Čech Tomáš Berdych, Japonec Kei Nišikori a Španiel David Ferrer, prvý pod čiarou je Francúz Richard Gasquet.

Dvadsaťdeväťročnému niekdajšiemu lídrovi svetového rebríčka Nadalovi chýba práve triumf na tzv. Masters do inak kompletnej zbierky významných úspechov. V rokoch 2010 a 2013 prehral vo finále.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies