Nadal ľutuje, že sa nestretol s britskou kráľovnou

NETKY.SK • 25 Jún 2010, 13:25 • 2 min
Nadal ľutuje, že sa nestretol s britskou kráľovnou

Nadal ľutuje, že sa nestretol s britskou kráľovnou

slovakia

left justify in out

Antukový kráľ ľutuje, že sa nestretol s kráľovnou. Španielsky tenista Rafael Nadal premeškal návštevu britskej kráľovnej Alžbety II. na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Španiel sa práve pripravoval na zápas a nepripojil sa tak k Rogerovi Federerovi či Andymu Roddickovi, ktorí sa s kráľovnou stretli. Alžbeta II. bola na wimbledonskom turnaji prvýkrát po 33 rokoch.
      "Mám svoje zvyky," zdôvodnil Nadal. Kráľovná sledovala víťazný zápas domáceho tenistu Andyho Murraya, Wimbledon však opustila ešte predtým, ako sa Nadal dostal na kurt na svoj zápas. "Myslel som si, že si pozrie môj zápas. Nestalo sa tak však," skonštatoval Nadal po víťaznom zápase s Robinom Haasom. "Rád by som sa s ňou stretol po zápase, nebolo to ale možné, lebo tuším odišla pred ním," dodal sklamaný Nadal, uviedol však, že zápas bol pre neho "veľmi dôležitý" a nechcel prerušiť prípravu.
      Nadal, ktorý vyhral Wimbledon pred dvoma rokmi, vlani nehral pre zranenie kolena a teraz opäť túži po úspechu. "Hrám na Wimbledone. Nie je to žart. Milujem tento turnaj. Kráľovnej vyslovujem rešpekt a tiež turnaju. Vždy bolo mojím snom tu hrať," uviedol Rafael Nadal.

Zdroj: TASR

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies