Nadal si na tréningu v Madride podvrtol členok

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 11:26 • 2 min
Nadal si na tréningu v Madride podvrtol členok

MADRID - Pre španielskeho tenistu Rafaela Nadala sa antukový turnaj ATP World Tour Masters 1000 Mutua Madrid Open v Madride nezačal práve najšťastnejšie. Na tréningu si zranil nohu.

slovakia

left justify in out

"Trochu sa mi pretočil členok. Dúfam, že z toho nevyvstanú nejaké vážnejšie problémy," povedal Nadal podľa webu Tennis World. Ako trojka podujatia v areáli Caja Mágica má v 1. kole voľno a najskôr v stredu bude v 2. kole čeliť postupujúcemu z duelu Alejandro González (Kol.) - Steve Johnson (USA).


Víťaz madridského turnaja z rokov 2005, 2010, 2013 a 2014 Nadal (v prvom prípade to ešte bolo na tvrdom povrchu) má tento rok za sebou štyri antukové vystúpenia a z nich "len" jeden titul z februárového Buenos Aires. V Monte Carle sa lúčil v semifinále, v Barcelone dokonca už v osemfinále. Teraz oznámil, že sa vrátil k starému typu rakiet: "Dodáva mi to pocit väčšej kontroly, cítim sa pokojnejšie. S novými som trénoval iba pár dní pred Monte Carlom a budem si na ne zvykať až v medzisezónnom období."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies