Nadal sa vráti silný, predpovedá jeho tréner

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 09:10 • 2 min
Nadal sa vráti silný, predpovedá jeho tréner

STUTTGART - Tréner španielskeho tenistu Rafaela Nadala vo štvrtok vyhlásil, že jeho zverenec sa pred začiatkom záverečného grandslamového turnaja sezóny US Open otrasie zo šokujúceho vyradenia v 1. kole Wimbledonu Belgičanom Stevom Darcisom.

slovakia

left justify in out

"Rafa sa vráti. Nebojí sa tvrdého povrchu, nemá čo stratiť. Momentálne vykonáva fyzické cvičenia, nijaký tréning s raketou. Prestávka je dôležitá, odohral už dosť zápasov," povedal Nadalov kouč a zároveň strýko Toni Nadal pre agentúru SID počas turnaja v Stuttgarte. 

Nadal by sa mal podľa slov svojho trénera vrátiť na kurty 5. augusta na turnaji v Montreale. Dvanásteho augusta by sa mal 27-ročný osemnásobný víťaz Roland Garros predstaviť aj v Cincinnati, potom ho už čaká spomenutý turnaj US Open. 

Nerátajúc Wimbledon, Nadal sa dostal od svojho návratu po zranení kolena do finále na každom z deviatich turnajov a triumfoval v siedmich prípadoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona