Nadal rozhodcovi: Už nikdy nepovediete môj zápas

NETKY.SK • 23 Február 2015, 15:09 • 2 min
Nadal rozhodcovi: Už nikdy nepovediete môj zápas

RIO DE JANEIRO - Španielsky tenista Rafael Nadal minulý týždeň v brazílskom Riu de Janeiro po dvanástich rokoch prehral v semifinálovej fáze antukového turnaja a počas sobotňajšieho duelu s Talianom Fabiom Fogninim (6:1, 2:6, 5:7) vypenil na adresu empajrového rozhodcu Carlosa Bernardesa.

slovakia

left justify in out

"Postarám sa o to, aby ste už nikdy neviedli môj zápas. Nie je to nič osobné, ale dostávate ma pod veľký tlak. Nie je to správne, pozrite si potom video," citoval web Tennis World Nadala, ktorého arbiter opakovane potrestal za prekročenie časového limitu na prípravu na podanie.

 

Dvadsaťosemročný 4. muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre Nadal bude tento týždeň štartovať na antuke v argentínskom Buenos Aires. Ako jednotka podujatia má v 1. kole voľno, v osemfinále si zmeria sily s úspešným z duelu krajana Alberta Montanesa s niektorým kvalifikantom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies