Nadal prvýkrát ukáže pokrovú tvár v decembri v Prahe

NETKY.SK • 23 August 2013, 15:49 • 2 min
Nadal prvýkrát ukáže pokrovú tvár v decembri v Prahe

PRAHA - Španielska tenisová hviezda Rafael Nadal si zimnú prestávku spestrí účasťou na pokrovom turnaji v Prahe. Ako informujú v piatok české médiá, záľubu v pokri našla momentálna svetová dvojka počas vlaňajšej dlhej liečby kolena. V Prahe sa predstaví na podujatí European Poker Tour, ktoré sa uskutoční od 8. do 18. decembra. Denníku MF Dnes to potvrdili organizátori z Pokerstars.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ nie je isté, či sa Nadal predstaví v hlavnom alebo niektorom zo sprievodných turnajov. Doteraz hrával len online turnaje, tentoraz sa prvýkrát verejnosti predstaví aj v hre naživo. "Keď začal hrávať poker, mal len základné znalosti o hre. Veľmi rýchlo sa zlepšoval," vyhlásil Nadalov osobný tréner pokru Alfonso Cardalda. Súčasťou Španielovho programu v Prahe by malo byť aj natáčanie dokumentu.

Dvanásťnásobný víťaz grandslamových turnajov sa tento rok vrátil na dvorce po vlaňajšom sedemmesačnom výpadku v skvelej forme. V júni vyhral ôsmykrát v rade Roland Garros v Paríži a momentálne už útočí na post svetovej jednotky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies