Nadal prezradil svoj obdiv k Borussii Dortmund

NETKY.SK • 15 Apríl 2013, 08:27 • 2 min
Nadal prezradil svoj obdiv k Borussii Dortmund

MONTE CARLO - Veľký fanúšik futbalového Realu Madrid Rafael Nadal prezradil svoj obdiv k Borussii Dortmund - tímu súpera "bieleho baletu" v semifinále Ligy majstrov 2012/2013.

slovakia

left justify in out

"Sú naozaj dobrí. Mám rád ich štýl, páči sa mi hlavne hra Marca Reusa," povedal dvadsaťšesťročný Nadal v monackom Monte Carle, kde sa zúčastní na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Rolex. Bývalá tenisová svetová jednotka označila kouča Dortmundu Jürgena Kloppa za "super trénera".

Sedemnásobný šampión grandslamového turnaja Roland Garros tvrdí, že medzi poslednými štyrmi tímami v LM (okrem Realu a Borussie aj FC Barcelona a Bayern Mníchov) nie sú veľké rozdiely. "V semifinále sú najlepšie štyri mužstvá, už sa môže stať čokoľvek, bude záležať na detailoch," povedal Nadal s dôvetkom, že si "samozrejme praje čisto španielske finále"

Piaty hráč renkingu ATP ponúkol aj svoj pohľad na večnú polemiku: je lepší Lionel Messi z FC Barcelona či Cristiano Ronaldo z Realu Madrid? "To sa nedá povedať. Jedno je však isté - môžeme byť šťastí, že títo dvaja šampióni pôsobia v našej lige a každý týždeň predvádzajú svoju šou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies