Nadal posunul rozhodnutie o US Open do soboty

NETKY.SK • 12 August 2014, 10:30 • 2 min
Nadal posunul rozhodnutie o US Open do soboty

MANACOR - Španielsky tenista Rafael Nadal odložil na sobotu rozhodnutie o tom, či bude obhajovať minuloročný titul vo dvojhre na US Open v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Nadal sa doma na Malorke tvrdo pripravuje na záverečný grandslamový turnaj sezóny, ale škrt cez plány mu urobilo zranenie zápästia. Teraz bojuje s časom, či bude do začiatku medzinárodných otvorených majstrovstiev USA na "betóne" vo Flushing Meadows, čiže do 25. augusta, v dostatočnej forme. "Môj sen je zahrať si tam a urobím všetko pre to, aby sa tak stalo," citujú španielske médiá 28-ročného Nadala.

 

Práve v utorok 12. augusta by mal Nadal absolvovať dôležitú kontrolu u lekárov v Barcelone, ktorí sa pozrú na to, či sa ľahká zlomenina v pravom zápästí už dostatočne zahojila. "Ak to bude v poriadku a ja sa budem na ďalších tréningoch cítiť dobre, najneskôr v piatok alebo sobotu sa rozhodnem, či poletím do New Yorku," dodal rodák z Manacoru na Malorke. 

 

Španielskemu ľavákovi patrí momentálne v rebríčku ATP druhá pozícia za Srbom Novakom Djokovičom. Práve Djokoviča zdolal vlani vo finále US Open. Pre zranenie zápästia musel deväťnásobný šampión Roland Garros Nadal vynechať "prípravné" zámorské turnaje zo série ATP Masters 1000 na tvrdom povrchu v Toronte a Cincinnati.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona