Nadal počas vstupu do turnaja v Barcelone prepočul áno

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 11:56 • 2 min
Nadal počas vstupu do turnaja v Barcelone prepočul áno

BARCELONA - Milou sprievodnou udalosťou stredajšieho španielskeho tenisového derby medzi Rafaelom Nadalom a Nicolásom Almagrom (6:3, 6:1) v 2. kole antukového turnaja v Barcelone bola verejná žiadosť o ruku na tribúne. Britský fanúšik využil aj kameru a mikrofón televíznej stanice TVE, od partnerky počul vytúžené "áno".

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Malorčan Nadal, ktorý sa v katalánskej metropole usiluje o svoj deviaty miestny titul, síce na lavičke zaregistroval rozruch po prvom sete, ale až dodatočne úplne pochopil situáciu. "Počul som oslavujúce publikum, neuvedomil som si to však v tej chvíli do dôsledkov," citoval štvrtého muža renkingu web Asociácie tenisových profesionálov (ATP).


Portál Tennis World referoval, že "Rafa" sa neskôr vyfotil nielen so snúbencami, ale aj s brazílskym futbalistom FC Barcelona Neymarom, ktorý zavítal na tenis. Nadal bude vo štvrtkovom osemfinálovom 3. kole čeliť Talianovi Fabiovi Fogninimu. V 1. kole mal ako dvojka podujatia voľný žreb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies