Nadal po Montreale bude hrať aj v Cincinnati

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 16:40 • 2 min
Nadal po Montreale bude hrať aj v Cincinnati

CINCINNATI - Organizátori turnaja ATP World Tour Masters 1000 Western & Southern Open, ktorý sa v americkom Cincinnati v Ohiu začne 11. augusta, potvrdili, že na toto podujatie smeruje aj španielsky tenista Rafael Nadal.

slovakia

left justify in out

Háklivým ľavým kolenom najmä na tvrdom povrchu limitovaný 27-ročný Malorčan už predtým oznámil, že bude hrať o týždeň skôr na rovnako významnej akcii Rogers Cup v kanadskom Montreale. Napospol pritom panovali predpoklady, že niekdajší líder svetového rebríčka ATP vo dvojhre sa zúčastní len na jednom zo spomenutých turnajov, podotkol portál Tennis World.

Nadal naposledy hral 24. júna a v 1. kole Wimbledonu šokujúco nezískal ani set proti Belgičanovi Stevovi Darcisovi. Od parížskeho Roland Garros 2013 už 12-násobný singlový šampión na úrovni veľkej štvorky vstúpil do tejto sezóny až koncom februára a na "harde" sa zatiaľ predstavil iba v kalifornskom Indian Wells, kde si vybojoval titul. Následne absentoval na nadväzujúcom podujatí v Miami na Floride. 

"Rafa" figuruje na 4. pozícii v dlhodobom renkingu Entry pre nasadzovanie, ale je na čele tohtoročného bodovania Race to London. V pondelok zavesil na Facebook fotografiu z prípravy, pri ktorej mu asistuje srbský deblový špecialista Nenad Zimonjič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies