Nadal odriekol účasť na projekte medzinárodnej ligy

NETKY.SK • 22 September 2014, 11:29 • 2 min
Nadal odriekol účasť na projekte medzinárodnej ligy

NAÍ DILLÍ - Rafael Nadal zo zdravotných dôvodov zrušil účasť na zimnom medzisezónnom projekte International Premier Tennis League (IPTL), na ktorom sa mal predstaviť vo výbere "Indických es".

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti o tom informoval indický deblový špecialista Maheš Bhupáthí, ktorý podujatie zastrešuje. Prvý zo štyroch turnajov sa uskutoční 28. - 30. novembra na Filipínach. Súťaž štyroch miešaných družstiev budú hostiť aj Singapur (2. - 4. decembra), Bombaj (7. - 9. decembra) a Dubaj (11. - 13. decembra). Pre hráčov je na rozdelenie pripravených 24 miliónov USD. Každé družstvo pozostáva zo šiestich až desiatich členov.V rámci jedného stretnutia sa uskutočnia dvojhra mužov, dvojhra žien, štvorhra mužov, miešaná štvorhra a dvojhra legiend. O víťazovi pritom rozhodne počet gemov, nie bodov. V kádri Singapore Lions je aj Slovenka Daniela Hantuchová.

 

Španiel Nadal premaródoval s pravým zápästím celú letnú zámorskú sériu turnajov na tvrdom povrchu vrátane newyorských grandslamových US Open. Do diania by sa mal vrátiť 25. septembra na exhibícii v kazašskej Astane. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona